Sat 15 Jun 2024
Tango Garden, Zagreb, Croatia
Croatian - hrvatski and English
Kaya T. Sertic: Click to Show Email.
This event ended on Sat 15 Jun 2024.

Svake godine u jednom trenu vrijeme je da sa Movement Medicine ceremonijom pripremimo teren i otvorimo prostor neopisivo divnom poklonu, podršci, alatu, suputnici mami Cacao da nas poveže sa srcem još više.

Taj tren je sada! 🙂 Sljedeća ceremonija - HEART JAM, biti će prostor da se bacimo u ples do kraja, da tražimo juicy srčane dijelove sebe da vode, da otvorimo prostor užitka iz srca još i više - u plesu, u samima sebi, u odnosima, užitka u životu trenutno i damo si vrijeme da budemo slobodni, sočni, srčani i svoji.

Užitak iz srca - u svemu što radimo, u prepuštanju tijelu, ritmu, suncu, tlu pod nogama, razgovoru, udahu, uzdahu, zagrljaju, poljupcima i seksu, užitak povezan sa dubinama naše srži, s našim srcem, koji nas podsjeća tko jesmo i daje nam dozvolu da tako i živimo - to je ono čime ćemo se baviti na ovoj ceremoniji.

Vrijeme je za Heart Jam, da zabrijemo na podiju koliko god daleko nas ples nosi i da vidimo što nas čeka ako se ne trudimo ništa pretjerano biti, niti postići.

CACAO
Na ovome putu podržati će nas i Cacao, i to na ceremonijalni način, sa jasnom osobnom namjerom koju ćemo otvoriti kroz ples, pripremiti teren i pustiti Cacao da nas odvede dalje u srce.  *** cacao će biti ponuda za one koji žele, niste obavezni piti ga da bi sudjelovali na ceremoniji

Za ceremoniju nije nužno imati ranije iskustvo,  dovoljan je poziv i znatiželja da se prijavite.

CIJENA:
Cijena je 35€‎.

Ulaz je otvoren za sve zainteresirane uz prethodnu prijavu. Prijašnje iskustvo nije potrebno, a dobrodošli ste na podij takvi kakvi jeste.

 

PRIJAVA:
Prijava je obavezna, mjesta su ograničena.

Rok je 13.6. ili do popunjenja kvote.

***Zbog velikog interesa za ovu ceremoniju preporuka je da požurite s prijavom 🙂
*Prijava je potpuna s uplatom nepovratnog pologa u iznosu od 15€.

Prijaviti se možete na prijavnici preko linka, a potom ćete dobiti podatke o uplati:

https://forms.gle/SCcW6VHPZRtmaZgc9

 

više info na:                   www.movewithkaya.com