Fri 14 Jun - Sun 16 Jun 2024
7:00 pm (UK Time)
Studio3, Utrecht, Netherlands
Dutch - Nederlands

Een Movement Medicine Intensive om meer van je eigen seksuele energie te kunnen genieten en vrijer expressie te kunnen geven aan je seksuele energie.

Seksuele energie is de bron van het leven. Het is inspiratie, potentie en manifestatie tegelijkertijd. Het is de essentie van onze vruchtbaarheid en creativiteit. Het stimuleert onze zinnelijkheid en levendigheid. Het is lijfelijk, het is heilig, het is goddelijk en het is onschuldig. Het vitaliseert ons en geeft ons levenskracht. Seksuele energie is de goddelijk natuur van het leven dat door ons heen beweegt. Het is de vereniging van lichaam, hart en mind samen dansend met de creatiekracht van het leven zelf. Het is de “force from the source”.

Deze Movement Medicine Intensive (inclusief ceremonie) steunt je om een (volgende) stap te zetten in de heling van jouw relatie met je seksuele energie, om je seksuele energie te belichamen en het te gebruiken als de bron voor levenslust, creativiteit en vreugde, zoals het bedoeld was te zijn. Ongeacht je geschiedenis, leer je om jouw seksuele energie in te zetten als de potente kracht voor jouw heling in dit gebied; en het de basis te laten zijn voor gezondheid, geluk en creativiteit in alle gebieden van je leven.

In deze workshop:– Leer je door Movement Medicine practise je seksuele energie kennen in zowel haar goddelijke wildheid en tedere vrijheid en het op een bezielde manier belichamen.– Onderzoeken we de dans van Yin en Yang en hoe onze seksuele energie beweegt tussen deze twee schijnbare polariteiten. – Gebruiken we het Movement Medicine S.E.E.R-ritueel (Systemic Essential Energy Retrieval) om Yin- en Yang-kracht en seksuele energie die in het verleden verloren is gegaan, terug te halen. Zodat we deze krachten en energie in het heden weer (meer) tot onze beschikking hebben en voor ons kunnen laten werken.– Gaan we in ceremonie om heling uit te nodigen voor je relatie met je seksuele energie; om schaamte en schuld rond je seksualiteit los te laten en stap voor stap je seksuele energie in te zetten voor een empowered, creatief en vreugdevol leven.
Dit is krachtig sjamanistisch werk, dat geworteld is in de Movement Medicine Mesa. Naaktheid en intieme aanraking zijn GEEN onderdeel van deze workshop.
Na afloop van het weekend, krijg je een begeleide versie van het S.E.E.R-ritueel mee naar huis, zodat je ook thuis nog door kan gaan om (seksuele) energie die in het verleden bevroren is of verloren is gegaan weer tot je beschikking te krijgen in het heden.

DETAILS:
Data14 (avond), 15 & 16 (beide dag) juni 2024 in Utrecht.

Locatie:Studio3, Utrecht

Prijs:€ 175 – € 235 (naar draagkracht)Indien je een sterke roep voelt voor dit werk en € 175 is een te hoog bedrag voor je, neem dan contact met ons op, dan kijken we wat mogelijk is.

Opgave via: https://www.debewegingvanhetleven.nl/.../force-from-the.../

Kun je niet? Deze workshop wordt in juli ook gegeven in ANTWERPEN: 5 (avond), 6 & 7 (beide dag) juli 2024 Opgave via www.owc.be