Wed 6 Mar - Wed 3 Apr 2024
Online
Croatian - hrvatski
Kaya T. Sertic: Click to Show Email.
This event ended on Wed 3 Apr 2024.

Sjena. Naše nesvjesno. Potisnuto. Nepoznato. Neprorađeno. Mračno. Skriveno. Sjena. Nedostatak svjetla, svjesnosti, prisutnosti i mogućnosti našeg izbora. Sjena je dio našeg nesvjesnog i nepoznatog, ona je dio nas za koji slutimo da postoji, ali ne znamo što s njom i javlja nam se kao podsjetnik da se bavimo sobom i svojim životnim putem. Kada se usudimo i usuđujemo gledati u svoju sjenu, učimo lepezu ljudskog postojanja, otkrivamo kako u nama postoji apsolutni spektar ljudskih stanja, osjećaja, misli impulsa, želja i djelovanja, učimo kako biti s time i počinjemo si vraćati dio energije koja se nalazi u tom dijelu nas.

Sjena je sastavni dio naše psihe, a upoznati ju i znati raditi s njom otvara nam prostor svjesnijeg života. Ona je putokaz u otvaranje dubljih stanja svijesti,  prostor za healing, upoznavanje sebe, svojih obrazaca, osjećaja, uvjerenja i unutarnjih motivacija.

Rad sa sjenom pomaže nam i da upoznamo i nesvjesne tokove koji doprinose našem dijelu kreacije vlastitog života.

ŠTO OČEKIVATI:

-razumijevanje psihološke perskeptive sjene

-razumijevanje sjene iz perspektive šamanizma

- primjena koncepata na vlastitu psihodinamiku

-istraživanje vlastite sjene

-praktične vježbe za upoznavanje i transformaciju sjene

TEME:

Teme kojima ćemo se baviti biti će primjenjive individualno, to jest, vaš pristup obradi teme i praktičnim vježbama ovisit će vašem osobnom iskustvu s ovom temom. Baviti ćemo se dubljim upoznavanjem koncepta sjene iz psihološke perspektive, perspektive šamanizma i drugih duhovnih pravaca, postavljanjem vlastite namjere za ovaj rad, mapiranjem vlastite sjene, praktičnim radom sa sjenom i alkemijom iste, dubljim upoznavanjem projekcija, transfera i kontratransfera te emocionalno-energetskog aspekta, istražiti ćemo kako kreiramo život iz nesvjesnog i sjene, te upoznati tokove koje želimo koristiti kao svoju podršku, otvoriti istraživanje poveznice sjene i seksualnosti, upoznati koncept zlatne sjene u samome sebi i ovome životnom periodu i kako koristiti energiju ovog polja za snagu za svakodnevni život i ostvarivanje svojih iskrenih namjera.

Sve razine iskustva su dobrodošle.

IZVEDBA COURSA U 6 TJEDANA:

-       radionica srijedom 18.00-20.15 (5 srijeda; 6.3., 13.3., 20.3., 3.4. i 10.4.2024.)

-       krug iskustava subotom 10.00-11.15 (4 subote; 9.3., 16.3., 23.3., 6.4.2024.)

-       samostalni rad – vlastito istraživanje (tjedan 25.-30.3.2024.)

ŠTO JE UKLJUČENO U COURSE:

-       5 radionica

-       4 kruga iskustava

-       1 samostalni rad/projekt

-       rad u maloj grupi

-       praktične vježbe za svakodnevno korištenje

-       individualni feedback

-       3 vođene meditacije za osobnu upotrebu

 

Dodatne informacije i prijave na www.movewithkaya.com