Sun 28 Apr 2024
4:30 pm - 8:00 pm (CEST)
Studio3, Weg naar Rhijnauwen 3, Utrecht, Weg naar Rhijnauwen, Utrecht, Netherlands, 3584 AD
Dutch - Nederlands
This event ended on Sun 28 Apr 2024.

Movement Medicine Ceremonie om je levenslust te voeden met de Beltane vuren en je seksuele energie te belichamen en te verbinden met je gebeden.

De ceremonie zal een heilige ruimte zijn om diep te dansen, om je eigen tempo te volgen en om het leven dat ons leeft vrij te laten bewegen. De ceremonie wakkert onze seksualiteit en sensualiteit, onze passie, vitaliteit en vreugde aan, zodat het meer vrij in ons lichaam kan bewegen, en heelt onze relatie met onze levenslust. En in deze heilige ruimte zullen we onze seksuele energie belichamen en verbinden met onze gebeden voor geliefden en al onze relaties.

Deze ceremonie is, zoals elke Movement Medicine ceremonie, een mix van fantastische muziek en beats enerzijds en een duidelijke en eenvoudige geleide ceremoniële structuur anderzijds. De beat en muziek dragen ons, de structuur houdt onze dans toegewijd aan al onze relaties en verbonden met alles dat ons steunt.
Naaktheid en intieme aanraking zijn GEEN onderdeel van deze ceremonie.

Je bent van harte welkom, ongeacht je ervaring met Movement Medicine, de conditie van je lichaam, je geslacht, je huidskleur en ongeacht je seksuele aard, voorkeur of geschiedenis.

Laten we het leven en onze levenslust vieren, onze seksuele energie belichamen en meer schoonheid creëren.

Prijs naar draagkracht: €30 - €45

Meer info, aanmelden en betalen via: https://www.debewegingvanhetleven.nl/event/beltane/